Τρίγωνα σφολιάτας με Κάστανο και Σοκολάτα
ΜΕΘΟΔΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ
01/03

 

Βγάζουμε τη σφολιάτα από το ψυγείο ώστε να έρθει σε θερμοκρασία περιβάλλοντος, σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Κόβουμε κάθε φύλλο σφολιάτας σε 3 ορθογώνια κομμάτια και κάθε ορθογώνιο σε 6 τριγωνικά κομμάτια. Με τον τρόπο αυτό αποκτάμε 36 τρίγωνα. Τα τοποθετούμε σε λαμαρίνες φούρνου, τα τρυπάμε σε διάφορα σημεία με πιρούνι και τα ψήνουμε 40 λεπτά στους 160°C.  

 

Ετοιμάζουμε την κρέμα ως εξής: σπάμε την κουβερτούρα και τη λιώνουμε σε μπεν μαρί. Αναμειγνύουμε τον πουρέ του κάστανου με την κρέμα γάλακτος χτυπημένη με 2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη άχνη. Προσθέτουμε το μείγμα κάστανου-κρέμας γάλακτος στη λιωμένη σοκολάτα και ανακατεύουμε απαλά.

 

Φτιάχνουμε 12 μιλφέιγ τριγωνικά. Χρησιμοποιούμε για το καθένα 3 ψημένα τρίγωνα και απλώνουμε ανάμεσά τους κρέμα με κάστανο και σοκολάτα. Πασπαλίζουμε την επιφάνεια των γλυκών με την υπόλοιπη ζάχαρη άχνη και γαρνίρουμε με φλούδες σοκολάτας και μαρόν γλασέ.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΤΕ
ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

* Για να βαθμολογήσετε τη συνταγή θα πρέπει να αποδεχτείτε τα cookies προτιμήσεων.
Κάντε click εδώ για να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας.