Δημιουργήστε εύκολα και γρήγορα το πιο πρωτότυπο αλμυρό κέρασμα. Λαχταριστές Κορδελίτσες με Παρμεζάνα και Μπέικον από τραγανό Φύλλο Σφολιάτας Χρυσή Ζύμη!
Όροι και προϋποθέσεις: Θα ανακατευθυνθείτε σε ιστότοπους τρίτων. Βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει τους όρους και προϋποθέσεις του ιστότοπου που θα επισκεφθείτε καθώς το xrisizimi.gr δεν ευθύνεται για τους ιστότοπους τρίτων.
Αφήνουμε το φύλλο να ξεπαγώσει σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200°C με αέρα. Ανοίγουμε το φύλλο πάνω σε αλευρωμένη επιφάνεια. Σοτάρουμε σε ένα τηγάνι το μπέικον με το κρεμμυδάκι. Βάζουμε το μπλέντερ το μπέικον και το κρεμμύδι και χτυπάμε καλά τα υλικά.
Απλώνουμε το ½ μείγμα στο φύλλο και πασπαλίζουμε με την τριμμένη παρμεζάνα. Επαναλαμβάνουμε με το δεύτερο φύλλο. Κόβουμε το φύλλο σε λωρίδες (από τη στενή πλευρά) και τις στρίβουμε δύο-τρεις φορές.
Τις τοποθετούμε σε λαδωμένο ταψί και τις ψήνουμε για περίπου 10-12 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ
How useful was this post?
Click on a star to rate it!
Average rating 3 / 5. Vote count: 2
No votes so far! Be the first to rate this post.
* Για να βαθμολογήσετε τη συνταγή θα πρέπει να αποδεχτείτε τα cookies προτιμήσεων. Κάντε click εδώ για να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας.