Μπουγάτσα Θεσσαλονίκης με πραλίνα φουντουκιού Χρυσή Ζύμη

ΟΔΗΓΙΕΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ

Προθερμαίνετε τον φούρνο σας στους 200°C .

Βγάζετε την Μπουγάτσα Θεσσαλονίκης από την κατάψυξη και αφαιρείτε το καπάκι.

Τοποθετείτε το προϊόν μαζί με το χάρτινο ταψάκι του σε χαμηλή θέση (πρώτη από κάτω) στον φούρνο σας.

Ψήνετε στους 200°C για 25 λεπτά μέχρι να ροδίσει η πάνω πλευρά.

Βγάζετε την Μπουγάτσα Θεσσαλονίκης από τον φούρνο και, πιάνοντας τις δύο άκρες της με δύο πιρούνια, την αναποδογυρίζετε μέσα στο ταψάκι της, έτσι ώστε η πάνω επιφάνεια να έρθει κάτω.

Συνεχίζετε το ψήσιμο για άλλα 5 λεπτά, μέχρι να απορροφήσει το λάδι της.

Προσαρμόστε τη διάρκεια ψησίματος και τη θερμοκρασία ανάλογα με τον φούρνο σας. Πασπαλίζετε με άχνη ζάχαρη και κανέλα εφόσον το επιθυμείτε.

Το προϊόν δεν ψήνεται σε φούρνο μικροκυμάτων.

Μια ξεχωριστή πρόταση γεμάτη λαχταριστή πραλίνα φουντουκιού!