ΜΕΘΟΔΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ
01/05

 

Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 180 βαθμούς Κελσίου. Απλώνετε την ζύμη κουρού σε καλά λαδωμένη ταρτιέρα 24 – 26 εκ.

 

Ζεσταίνετε το ελαιόλαδο και σοτάρετε τα σπαράγγια και τα φρέσκα κρεμμυδάκια για 3 – 4 λεπτά. Τα ρίχνετε σε μπολ και τα αφήνετε να κρυώσουν.

 

Θρυμματίζετε το κατσικίσιο τυρί και το ρίχνετε στο μπολ. Χτυπάτε τα αβγά και τα ρίχνετε στο μπολ. Τέλος προσθέτετε το γιαούρτι και τον δυόσμο, ανακατεύετε και αλατοπιπερώνετε.

 

Απλώνετε την γέμιση στην ζύμη και την ισιώνετε με μια σπάτουλα.

 

Ψήνετε για 30 λεπτά μέχρι να ροδίσει η τάρτα. Γαρνίρετε με φετούλες ραπανάκια και φρέσκο δυόσμο.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΤΕ
ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

* Για να βαθμολογήσετε τη συνταγή θα πρέπει να αποδεχτείτε τα cookies προτιμήσεων.
Κάντε click εδώ για να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας.