ΜΕΘΟΔΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ
01/05

 

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς Κελσίου. Απλώνουμε τη ζύμη κουρού σε καλά λαδωμένη ταρτιέρα 24–26 εκ.

 

Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα σπαράγγια και τα φρέσκα κρεμμυδάκια για 3–4 λεπτά. Τα ρίχνουμε σε μπολ και τα αφήνουμε να κρυώσουν.

 

Θρυμματίζουμε το κατσικίσιο τυρί και το ρίχνουμε στο μπολ. Χτυπάμε τα αβγά και τα ρίχνουμε στο μπολ. Τέλος, προσθέτουμε το γιαούρτι και τον δυόσμο, ανακατεύουμε και αλατοπιπερώνουμε.

 

Απλώνουμε τη γέμιση στη ζύμη και την ισιώνουμε με μια σπάτουλα.

 

Ψήνουμε για 30 λεπτά, μέχρι να ροδίσει η τάρτα. Γαρνίρουμε με φετούλες ραπανάκι και φρέσκο δυόσμο.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΤΕ
ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

* Για να βαθμολογήσετε τη συνταγή θα πρέπει να αποδεχτείτε τα cookies προτιμήσεων.
Κάντε click εδώ για να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας.