ΜΕΘΟΔΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ
01/04

Για τη ζύμη 

Αφήνουμε τα Φύλλα κρούστας για γλυκά να ξεπαγώσουν, σύμφωνα με τις οδηγίες της συκευασίας.

Για τη ζύμη 

Κόβουμε κάθε φύλλο κρούστας σε μικρότερα κομμάτια, τα βουτυρώνουμε και ακουμπάτε το ένα πάνω στο άλλο. Επαναλαμβάνουμε με τα υπόλοιπα φύλλα. Ψήνουμε τα πυργάκια με τα φύλλα κρούστας στους 180 βαθμούς Κελσίου για 20 – 25 λεπτά μέχρι να ροδίσουν.

Για τη γέμιση 

Χτυπάμε το τυρί κρέμα, την κρέμα γάλακτος, το πορτοκαλόνερο και 25 ml. από το σιρόπι του γλυκού.

Για τη γέμιση 

Μοιράζουμε κουταλιές από το μίγμα πάνω στα πυργάκια από τα φύλλα κρούστας. Γαρνίρουμε με φετούλες από γλυκό κουταλιού και πασπαλίζουμε με τα φιστίκια Αιγίνης.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΤΕ
ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

* Για να βαθμολογήσετε τη συνταγή θα πρέπει να αποδεχτείτε τα cookies προτιμήσεων.
Κάντε click εδώ για να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας.