Τάρτα με Μασκαρπόνε, Λεμόνι και Μαύρα Βατόμουρα με Φύλλο Κρούστας για Γλυκά Χρυσή Ζύμη
ΜΕΘΟΔΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ
01/03

 

Βγάζουμε το φύλλο από την κατάψυξη και το αφήνουμε να ξεπαγώσει πλήρως σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C. Βουτυρώνουμε ένα ταψί και απλώνουμε ένα φύλλο κρούστας. Αλείφουμε με βούτυρο και πασπαλίζουμε με λίγη ζάχαρη άχνη. Συνεχίζουμε τη διαδικασία με τα υπόλοιπα φύλλα. Με το πιρούνι τρυπάμε στο κέντρο της βάσης της τάρτας και την ψήνουμε για 8-10 λεπτά, μέχρι να ροδοκοκκινίσει.  

 

Την αφήνουμε να κρυώσει καλά. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το μασκαρπόνε με το γιαούρτι και τη lemon curd. Γεμίζουμε την τάρτα με το μείγμα και το στρώνουμε ομοιόμορφα με μια σπάτουλα.  

 

Γαρνίρουμε με βατόμουρα, πασπαλίζουμε με άχνη και σερβίρουμε.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΤΕ
ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

* Για να βαθμολογήσετε τη συνταγή θα πρέπει να αποδεχτείτε τα cookies προτιμήσεων.
Κάντε click εδώ για να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας.