ΜΕΘΟΔΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ
01/07

 

Σε ένα ξύλο κοπής με ένα κοφτερό μαχαίρι κόβουμε τις μπανάνες σε λεπτές φέτες.

 

Σε ένα μικρό μπολ τοποθετούμε το ταχίνι μαζί με το μέλι και ανακατεύουμε καλά.

 

Απλώνουμε τη ζύμη κουρού σε έναν καθαρό, ελαφρώς αλευρωμένο πάγκο και κόβουμε το κάθε φύλλο σε 12 τετράγωνα.

 

Μοιράζουμε ισομερώς το ταχίνι με το μέλι και το απλώνουμε καλά στην επιφάνεια των φύλλων.

 

Μοιράζουμε τις λεπτές φέτες μπανάνας και πάνω τους τρίβουμε τη μαύρη σοκολάτα.

 

Κλείνουμε τα πιτάκια διπλώνοντας τις 4 άκρες κάθε φύλλου προς τα μέσα, συγκεντρώνοντας όλες τις άκρες στο κέντρο.

 

Τοποθετούμε τα πιτάκια σε ένα ρηχό ταψί στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C, στον αέρα, για 18-20 λεπτά.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΤΕ
ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

* Για να βαθμολογήσετε τη συνταγή θα πρέπει να αποδεχτείτε τα cookies προτιμήσεων.
Κάντε click εδώ για να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας.