ΜΕΘΟΔΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ
01/06

 

Απλώνουμε τα φύλλα κουρού σε ένα ρηχό ταψί στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί, τα τρυπάμε πολύ καλά με ένα πιρούνι σε όλη τους την επιφάνεια, σκεπάζουμε με άλλο ένα αντικολλητικό χαρτί, τοποθετούμε ένα ταψί από πάνω και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200°C, στον αέρα, για 20-22 λεπτά.

 

Σε ένα μικρό multi τοποθετούμε τα υλικά για τη σάλτσα φρούτων — τις φράουλες, τα raspberries και την άχνη ζάχαρη — και τα χτυπάμε μέχρι να πολτοποιηθούν τελείως

 

Σε ένα μίξερ τοποθετούμε την κρέμα γάλακτος και χτυπάμε, με το σύρμα, σε μέτρια προς δυνατή ταχύτητα μέχρι να ξεκινήσει να παίρνει την υφή σαντιγί.

 

Προσθέτουμε το φρέσκο τυρί κρέμα, την άχνη ζάχαρη, το ξύσμα από το λεμόνι και το εκχύλισμα βανίλιας και συνεχίζουμε το χτύπημα μέχρι να δημιουργηθεί μία αφράτη κρέμα.

 

Σε ένα ξύλο κοπής με ένα κοφτερό μαχαίρι κόβουμε τα φρούτα στη μέση και σπάμε σε μικρά κομμάτια τις ζύμες κουρού.

 

Σερβίρουμε σε ατομικά ποτήρια, τοποθετώντας πρώτα το φύλλο κουρού, μετά κάνουμε στρώσεις με κρέμα cheesecake και σάλτσα φρούτων και τέλος τοποθετούμε τα κόκκινα φρούτα.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΤΕ
ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

* Για να βαθμολογήσετε τη συνταγή θα πρέπει να αποδεχτείτε τα cookies προτιμήσεων.
Κάντε click εδώ για να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας.