ΜΕΘΟΔΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ
01/06

 

Απλώνετε τα φύλλα κουρού σε ένα ρηχό ταψί στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί, τα τρυπάτε πολύ καλά με ένα πιρούνι, σε όλη τους την επιφάνεια, σκεπάζετε με άλλο ένα αντικολλητικό χαρτί, τοποθετείτε ένα ταψί από πάνω και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200ο C, στον αέρα, για 20-22 λεπτά.

 

Σε ένα μικρό multi τοποθετείτε τα υλικά για την σάλτσα φρούτων, τις φράουλες, τα raspberries και την άχνη ζάχαρη και τα χτυπάτε μέχρι να πολτοποιηθούν τελείως.

 

Σε ένα μίξερ τοποθετείτε την κρέμα γάλακτος και χτυπάτε, με το σύρμα, σε μέτρια προς δυνατή ταχύτητα μέχρι να ξεκινήσει να παίρνει την υφή σαντιγί.

 

Προσθέτετε το φρέσκο τυρί κρέμα, την άχνη ζάχαρη, το ξύσμα από το λεμόνι και το εκχύλισμα βανίλιας και συνεχίζετε το χτύπημα μέχρι να δημιουργηθεί μία αφράτη κρέμα.

 

Σε ένα ξύλο κοπής με ένα κοφτερό μαχαίρι κόβετε τα φρούτα στην μέση και σπάτε σε μικρά κομμάτια τις ζύμες κουρού.

 

Σερβίρετε σε ατομικά ποτήρια τοποθετώντας πρώτα το φύλλο κουρού, μετά κάνετε στρώσεις με κρέμα cheesecake και σάλτσα φρούτων και τέλος τοποθετείτε τα κόκκινα φρούτα.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΤΕ
ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

* Για να βαθμολογήσετε τη συνταγή θα πρέπει να αποδεχτείτε τα cookies προτιμήσεων.
Κάντε click εδώ για να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας.