ΜΕΘΟΔΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ
01/03

 

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 160° C. Σε μια κατσαρόλα βάζουμε την κολοκύθα με λίγο νερό και την βράζουμε μέχρι να μαλακώσει. Αποσύρουμε από τη φωτιά και την στραγγίζουμε. Σε ένα μπολ λιώνουμε την κολοκύθα, προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά της γέμισης και ανακατεύουμε.

 

Παίρνουμε ένα-ένα τα φύλλα κρούστας, τα ραντίζουμε με το λιωμένο βούτυρο και απλώνουμε κατά μήκος του φύλλου λίγη από τη γέμιση. Τυλίγουμε το κάθε φύλλο σε φλογέρα και τις βάζουμε όλες σε ταψί στρωμένο με λαδόκολλα. Ψήνουμε τις γλυκές κολοκυθόπιτες μέχρι να ροδίσουν ομοιόμορφα

 

Πριν το σερβίρισμα πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη και κανέλα.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΤΕ
ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

* Για να βαθμολογήσετε τη συνταγή θα πρέπει να αποδεχτείτε τα cookies προτιμήσεων.
Κάντε click εδώ για να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας.