Φλογέρες με φύλλο κρούστας και κολοκύθα, ένα αρωματικό, σπιτικό γλυκό που συνδυάζει την τραγανή υφή του φύλλου Χρυσή Ζύμη με τη γλυκιά γέμιση κολοκύθας, καρυδιών και σταφίδων. Αρωματισμένες με κανέλα, μοσχοκάρυδο και ένα σφηνάκι λικέρ γαρίφαλο, γίνονται ιδανικές για τον καφέ, το τσάι ή κάθε γλυκό τραπέζι.
Όροι και προϋποθέσεις: Θα ανακατευθυνθείτε σε ιστότοπους τρίτων. Βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει τους όρους και προϋποθέσεις του ιστότοπου που θα επισκεφθείτε καθώς το xrisizimi.gr δεν ευθύνεται για τους ιστότοπους τρίτων.
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 160° C. Σε μια κατσαρόλα βάζουμε την κολοκύθα με λίγο νερό και την βράζουμε μέχρι να μαλακώσει. Αποσύρουμε από τη φωτιά και την στραγγίζουμε. Σε ένα μπολ λιώνουμε την κολοκύθα, προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά της γέμισης και ανακατεύουμε.
Παίρνουμε ένα-ένα τα φύλλα κρούστας, τα ραντίζουμε με το λιωμένο βούτυρο και απλώνουμε κατά μήκος του φύλλου λίγη από τη γέμιση. Τυλίγουμε το κάθε φύλλο σε φλογέρα και τις βάζουμε όλες σε ταψί στρωμένο με λαδόκολλα. Ψήνουμε τις γλυκές κολοκυθόπιτες μέχρι να ροδίσουν ομοιόμορφα
Πριν το σερβίρισμα πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη και κανέλα.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ
How useful was this post?
Click on a star to rate it!
Average rating 0 / 5. Vote count: 0
No votes so far! Be the first to rate this post.
* Για να βαθμολογήσετε τη συνταγή θα πρέπει να αποδεχτείτε τα cookies προτιμήσεων. Κάντε click εδώ για να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας.