Όροι και προϋποθέσεις: Θα ανακατευθυνθείτε σε ιστότοπους τρίτων. Βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει τους όρους και προϋποθέσεις του ιστότοπου που θα επισκεφθείτε καθώς το xrisizimi.gr δεν ευθύνεται για τους ιστότοπους τρίτων.
Αφήνουμε το φύλλο να ξεπαγώσει σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Σοτάρουμε σε τηγάνι με ελαιόλαδο τα ανάμεικτα λαχανικά, το ψιλοκομμένο κρεμμύδι, λίγο αλάτι και ανακατεύουμε για 4-5 λεπτά. Τα ρίχνουμε σε ένα μπολ και, αφού κρυώσουν, προσθέτουμε τα τριμμένα τυριά και ανακατεύουμε.
Βουτυρώνουμε φορμάκια για ταρτάκια 8-10 εκ. και προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 160°C. «Αραιώνουμε» το καταΐφι με τα χέρια μας για να αφρατέψει. Το απλώνουμε σε ένα μεγάλο ταψί. Λιώνουμε το βούτυρο σε χαμηλή φωτιά και περιχύνουμε το καταΐφι. Παίρνουμε μικρές ποσότητες καταϊφιού και γεμίζουμε τα φορμάκια, αφήνοντας στο κέντρο ένα βαθούλωμα. Επειτα βάζουμε στο κέντρο από δύο κουταλιές από το μείγμα λαχανικών.
Ψήνουμε για περίπου 30 λεπτά.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ
How useful was this post?
Click on a star to rate it!
Average rating 0 / 5. Vote count: 0
No votes so far! Be the first to rate this post.
* Για να βαθμολογήσετε τη συνταγή θα πρέπει να αποδεχτείτε τα cookies προτιμήσεων. Κάντε click εδώ για να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας.