ΜΕΘΟΔΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ
01/05

 

Σε ένα μπολ τοποθετούμε τα 4 αυγά μαζί με το γιαούρτι, το corn flour, το μέλι και την άχνη ζάχαρη και τα ανακατεύουμε καλά με ένα σύρμα.

 

Αλείφουμε με το λιωμένο βούτυρο 2 στρογγυλά αντικολλητικά ταψιά 20 εκατοστών καλά σε όλη την επιφάνεια και στα τοιχώματα.

 

Απλώνουμε ένα-ένα τα 4 φύλλα κρούστας σε κάθε ταψάκι, αλείφοντας το κάθε ένα ξεχωριστά με το λιωμένο βούτυρο. Μοιράζουμε ισομερώς το μείγμα στα 2 ταψάκια και το απλώνουμε καλά σε όλη την επιφάνειά τους.

 

Διπλώνουμε τα φύλλα που περισσεύουν προς τα μέσα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170°C, στον αέρα, για 18-20 λεπτά. Αποσύρουμε τα ταψάκια από τον φούρνο, βουτυρώνουμε τα υπόλοιπα φύλλα κρούστας που έχουν μείνει, το κάθε ένα ξεχωριστά, και τα τοποθετούμε πάνω στο μείγμα, ατημέλητα, δίνοντας ένα ακανόνιστο κυματισμό στα φύλλα και ύψος στις γιαουρτόπιτες.

 

Τοποθετούμε τις γιαουρτόπιτες στον φούρνο στους 170°C, στον αέρα, για άλλα 18-20 λεπτά, να πάρουν ωραίο χρώμα τα φύλλα και να τελειώσει το ψήσιμο.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΤΕ
ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

* Για να βαθμολογήσετε τη συνταγή θα πρέπει να αποδεχτείτε τα cookies προτιμήσεων.
Κάντε click εδώ για να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας.