ΜΕΘΟΔΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ
01/05

 

Σε ένα μπολ τοποθετείτε τα 4 αυγά μαζί με το γιαούρτι, το corn flour, το μέλι και την άχνη ζάχαρη και τα ανακατεύετε καλά με ένα σύρμα.

 

Αλείφετε με το λιωμένο βούτυρο 2 στρογγυλά αντικολλητικά ταψιά 20 εκατοστών καλά σε όλη την επιφάνεια και στα τοιχώματα.

 

Απλώνετε ένα-ένα τα 4 φύλλα κρούστας, στο κάθε ταψάκι, αλείφοντας το κάθε ένα ξεχωριστά με το λιωμένο βούτυρο. Μοιράζετε ισομερώς το μείγμα στα 2 ταψάκια και το απλώνετε καλά σε όλη την επιφάνεια τους.

 

Διπλώνετε τα φύλλα που περισσεύουν προς τα μέσα και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170ο C, στον αέρα, για 18-20 λεπτά. Αποσύρετε τα ταψάκια από τον φούρνο, βουτυρώνετε τα υπόλοιπα φύλλα κρούστας που έχουν μείνει, το κάθε ένα ξεχωριστά και τα τοποθετείτε πάνω στο μείγμα, ατημέλητα, δίνοντας ένα ακανόνιστο κυματισμό στα φύλλα και ύψος στις γιαουρτόπιτες.

 

Τοποθετείτε τις γιαουρτόπιτες στον φούρνο στους 170ο C, στον αέρα, για άλλα 18-20 λεπτά, να πάρουν ωραίο χρώμα τα φύλλα και να τελειώσει το ψήσιμο.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΤΕ
ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

* Για να βαθμολογήσετε τη συνταγή θα πρέπει να αποδεχτείτε τα cookies προτιμήσεων.
Κάντε click εδώ για να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας.