Γλυκάκια με Γιαούρτι και Φράουλες σε φύλλο καταΐφι Χρυσή Ζύμη
ΜΕΘΟΔΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ
01/03

 

Αφήνουμε το φύλλο να ξεπαγώσει σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Βουτυρώνουμε φορμάκια για muffins και προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 160°C. «Αραιώνουμε» το καταΐφι με τα χέρια μας για να αφρατέψει. Το απλώνουμε σε ένα μεγάλο ταψί. Λιώνουμε το βούτυρο σε χαμηλή φωτιά και περιχύνουμε το καταΐφι.

 

Παίρνουμε μικρές ποσότητες καταϊφιού και γεμίζουμε τα φορμάκια αφήνοντας στο κέντρο ένα βαθούλωμα. Ψήνουμε στον προθερμασμένο φούρνο για περίπου 25-30 λεπτά μέχρι να ροδίσουν. Τα αφήνουμε να κρυώσουν.

 

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το γιαούρτι με το ανθότυρο και τη ζάχαρη. Με τη βοήθεια ενός κορνέ γεμίζουμε τις θηκούλες. Γαρνίρουμε με μια φράουλα κάθε γλυκάκι.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΤΕ
ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

* Για να βαθμολογήσετε τη συνταγή θα πρέπει να αποδεχτείτε τα cookies προτιμήσεων.
Κάντε click εδώ για να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας.