Νηστίσιμη Μηλόπιτα με Φύλλο Σφολιάτας
ΝΗΣΤΙΣΙΜΟ
ΜΕΘΟΔΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ
01/03

 

Ξεπαγώνουμε το ένα φύλλο σφολιάτας σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας (το άλλο το κρατάμε στην κατάψυξη για μελλοντική χρήση). Σε μία βάση για τάρτες, ανοίγουμε το ένα Φύλλο Σφολιάτας Χρυσή Ζύμη και το πασπαλίζουμε με τα ψιλοκομμένα μήλα, τα κοπανισμένα καρύδια, τη σταφίδα, το ξύσμα πορτοκαλιού, την τριμμένη φρυγανιά και την κανέλα. Ρίχνουμε και το μέλι.   

 

Διπλώνουμε τις άκρες των φύλλων που προεξέχουν αλείφοντας με νερό με ένα πινελάκι για να κολλήσουν. Αλείφουμε με λάδι ελαφρά από πάνω. Ψήνουμε για 10 λετπά στους 220°C, χαμηλώνουμε στους 180°C και ψήνουμε για 25’ ακόμη.

 

Βγάζουμε από τον φούρνο και το πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΤΕ
ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

* Για να βαθμολογήσετε τη συνταγή θα πρέπει να αποδεχτείτε τα cookies προτιμήσεων.
Κάντε click εδώ για να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας.