Μια εύκολη συνταγή για λαχταριστά μηλοπιτάκια που θα τσιμπάτε όλη μέρα! Με dulce de leche, φρέσκα μήλα και το εύπλαστο Φύλλο Κρούστας για γλυκά Χρυσή Ζύμη πώς να μη γίνουν ανάρπαστα;
Όροι και προϋποθέσεις: Θα ανακατευθυνθείτε σε ιστότοπους τρίτων. Βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει τους όρους και προϋποθέσεις του ιστότοπου που θα επισκεφθείτε καθώς το xrisizimi.gr δεν ευθύνεται για τους ιστότοπους τρίτων.
Αφήνουμε τα Φύλλα κρούστας για γλυκά να ξεπαγώσουν, σύμφωνα με τις οδηγίες της συκευασίας.
Για τη γέμιση
Μουλιάζουμε τις σταφίδες στο ρούμι. Σοτάρουμε την κολοκύθα σε 2 κ. σούπας βούτυρο μέχρι να σωθούν τα υγρά της και να μαλακώσει. Ρίχνουμε τα μπαχαρικά, τους ξηρούς καρπούς, τις μουλιασμένες σταφίδες, την ζάχαρη και την βρώμη.
Για τη σύνθεση
Βουτυρώνουμε ένα- ένα φύλλο και βάζουμε λίγη γέμιση κατά μήκος. Τυλίγουμε σε ρολό και διπλώνουμε σε σαλιγκάρι. Το τοποθετούμε στο κέντρο του ταψιού. Συνεχίζουμε με τα υπόλοιπα φύλλα. Βουτυρώνουμε την επιφάνεια και ψήνουμε στους 180° C για 40 λεπτά. Όταν κρυώσει, πασπαλίζουμε με άχνη και σπασμένα φουντούκια.