ΜΕΘΟΔΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ
01/07

Για το φύλλο 

Αφήνουμε τα φύλλα κρούστας σε θερμοκρασία δωματίου μέχρι να ξεπαγώσουν πλήρως.

Για το φύλλο 

Απλώνουμε ένα φύλλο κρούστας στον πάγκο της κουζίνας μας και το αλείφουμε με ελαιόλαδο. Τοποθετούμε από πάνω άλλα δύο φύλλα, λαδώνοντάς τα και αυτά, και τα κόβουμε σε έξι ίσα κομμάτια (κάθε κομμάτι, δηλαδή, θα αποτελείται από τρία φύλλα). Τα τοποθετούμε σε ισάριθμες, λαδωμένες θήκες για muffin, έτσι ώστε να εφάπτονται καλά στον πάτο και στα τοιχώματά τους.

Για το φύλλο 

Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία με τα υπόλοιπα φύλλα, ώστε να καταλήξουμε με 30 θήκες στρωμένες με φύλλο. Τις καλύπτουμε με αντικολλητικό χαρτί και ρίχνουμε ρύζι ή φασόλια, ώστε τα φύλλα να διατηρήσουν το σχήμα τους καθώς ψήνονται.

Για το φύλλο 

Ψήνουμε τις βάσεις για τα ταρτάκια σε καλά προθερμασμένο φούρνο στους 180ο C για 10 λεπτά. Τις αποσύρουμε από τον φούρνο και τις αφήνουμε να κρυώσουν.

Για τη γέμιση 

Χτυπάμε καλά τα υπόλοιπα υλικά στο multi για 1-2 λεπτά, μέχρι να ομογενοποιηθούν και να έχουμε μια απαλή κρέμα.

Για τη γέμιση 

Ξεφορμάρουμε τις βάσεις, τις τοποθετούμε σε λαμαρίνα στρωμένη με αντικολλητικό χαρτί και μοιράζουμε με κουτάλι την κρέμα στο εσωτερικό τους.

Για τη γέμιση 

Ψήνουμε τα ταρτάκια σε καλά προθερμασμένο φούρνο στους 180ο C για 10 λεπτά. Τα αποσύρουμε από τον φούρνο, τα αφήνουμε σε θερμοκρασία δωματίου για 5-10 λεπτά και μετά τα βάζουμε στο ψυγείο για 10 λεπτά. Τα γαρνίρουμε με μύρτιλα και βατόμουρα και τα σερβίρουμε αμέσως.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΤΕ
ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

* Για να βαθμολογήσετε τη συνταγή θα πρέπει να αποδεχτείτε τα cookies προτιμήσεων.
Κάντε click εδώ για να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας.