ΜΕΘΟΔΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ
01/06

Για το φύλλο 

Αφήνετε τα χωριάτικα φύλλα να ξεπαγώσουν σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.

Για τα πιτάκια 

Σοτάρετε σε 1 κ. σούπας ελαιόλαδο το πράσο και τα φρέσκα κρεμμυδάκια για 3 – 4 λεπτά.

Για τα πιτάκια 

Βράζετε τις πατάτες και όταν κρυώσουν, τις σπάτε με ένα πιρούνι και τις ανακατεύετε με το σοταρισμένο πράσο και τα κρεμμυδάκια.

Για τα πιτάκια 

Ρίχνετε τον μάραθο, αλατοπίπερο και ανακατεύετε. Λαδώνετε τα φύλλα και τα κόβετε κατά μήκος σε 4 λωρίδες.

Για τα πιτάκια 

Μοιράζετε από 1 γεμάτη κουταλιά γέμιση στην άκρη του φύλλου και τυλίγετε σε τρίγωνο. Επαναλαμβάνετε με τα υπόλοιπα υλικά. 

Για τα πιτάκια 

Λαδώνετε τα πιτάκια, τα πασπαλίζετε με τα σουσάμια και ψήνετε για 20- 30 λεπτά περίπου στους 180°C.
Η συνταγή δημοσιεύθηκε αρχικά στο περιοδικό ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ τ. Μαρτίου 2024
ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΤΕ
ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

* Για να βαθμολογήσετε τη συνταγή θα πρέπει να αποδεχτείτε τα cookies προτιμήσεων.
Κάντε click εδώ για να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας.