ΜΕΘΟΔΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ
01/06

Για το φύλλο 

Αφήνουμε τα χωριάτικα φύλλα να ξεπαγώσουν σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.

Για τα πιτάκια 

Σοτάρουμε σε 1 κ. σούπας ελαιόλαδο το πράσο και τα φρέσκα κρεμμυδάκια για 3–4 λεπτά.

Για τα πιτάκια 

Βράζουμε τις πατάτες και, όταν κρυώσουν, τις σπάμε με ένα πιρούνι και τις ανακατεύουμε με το σοταρισμένο πράσο και τα κρεμμυδάκια.

Για τα πιτάκια 

Προσθέτουμε τον μάραθο, αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε. Λαδώνουμε τα φύλλα και τα κόβουμε κατά μήκος σε 4 λωρίδες.

Για τα πιτάκια 

Μοιράζουμε από 1 γεμάτη κουταλιά γέμιση στην άκρη κάθε λωρίδας και τυλίγουμε σε τρίγωνο. Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία με τα υπόλοιπα υλικά.

Για τα πιτάκια 

Λαδώνουμε τα πιτάκια, τα πασπαλίζουμε με τα σουσάμια και ψήνουμε για 20 – 30 λεπτά περίπου στους 180°C.
Η συνταγή δημοσιεύθηκε αρχικά στο περιοδικό ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ τ. Μαρτίου 2024
ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΤΕ
ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

* Για να βαθμολογήσετε τη συνταγή θα πρέπει να αποδεχτείτε τα cookies προτιμήσεων.
Κάντε click εδώ για να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας.