Αγκιναροπιτάκια με Μάραθο και Μυζήθρα με Φύλλο Σφολιάτας Χρυσή Ζύμη

ΜΕΘΟΔΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ
01/03

 

Αφήνουμε το φύλλο να ξεπαγώσει σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Ανακατεύουμε τις αγκινάρες, τα τυριά, τα αρωματικά, το αλάτι και το πιπέρι.

 

Κόβουμε κάθε φύλλο σφολιάτας σε 4 λωρίδες. Απλώνουμε τη γέμιση στη μισή λωρίδα σφολιάτας και σκεπάζουμε με την υπόλοιπη. Κλείνουμε κάθε πιτάκι καλά στις άκρες με πιρούνι.

 

Τοποθετούμε τα αγκιναροπιτάκια σε λαδωμένο ταψί και τα αλείφουμε με τον κρόκο αβγού. Πασπαλίζουμε με σουσάμι και τα ψήνουμε στους 180° C για περίπου 15 – 20 λεπτά μέχρι να ροδίσουν. Σερβίρουμε τα πιτάκια ζεστά. Δείτε τρεις διαφορετικούς τρόπους αλείμματος για να διαλέξετε αυτόν που σας ταιριάζει, εδώ!
ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΤΕ
ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

* Για να βαθμολογήσετε τη συνταγή θα πρέπει να αποδεχτείτε τα cookies προτιμήσεων.
Κάντε click εδώ για να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας.