ΜΕΘΟΔΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ
01/04

 

Σε ένα βαθύ τηγάνι ή ρηχή κατσαρόλα σοτάρουμε σε μέτρια φωτιά και σε 2-3 κουταλιές ελαιόλαδο το κρεμμύδι, μέχρι να μαλακώσει. Στη συνέχεια, προσθέτουμε τον κιμά και σοτάρουμε ανακατεύοντας συνέχεια, ώστε ο κιμάς να είναι σπυρωτός.

 

Ρίχνουμε και τα πράσα, αλατοπιπερώνουμε και σβήνουμε με το λευκό κρασί. Μαγειρεύουμε το μείγμα μέχρι να απορροφήσει τα υγρά του και αποσύρουμε το σκεύος από τη φωτιά.

 

Αφήνουμε να κρυώσει ελαφρώς και τότε ρίχνουμε μισή δόση από το χτυπημένο αυγό. Ανακατεύουμε καλά και στη συνέχεια ρίχνουμε τη γραβιέρα. Λαδώνουμε ένα ταψί και στρώνουμε τα μισά φύλλα λαδώνοντας το καθένα ενδιάμεσα.

 

Αδειάζουμε μέσα τη γέμιση, τη στρώνουμε ομοιόμορφα, απλώνουμε τα υπόλοιπα φύλλα από πάνω και αλείφουμε με το υπόλοιπο αυγό. Χαράζουμε την πίτα σε κομμάτια, πασπαλίζουμε με σουσάμι και την ψήνουμε στους 180°C για περίπου 1 ώρα.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΤΕ
ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

* Για να βαθμολογήσετε τη συνταγή θα πρέπει να αποδεχτείτε τα cookies προτιμήσεων.
Κάντε click εδώ για να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας.