Ρολάκια καταΐφι με μοτσαρέλα, φιστίκι Αιγίνης και σιρόπι αγαύης

ΜΕΘΟΔΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ
01/03

Για το καταΐφι 

Βγάζουμε το καταΐφι από το ψυγείο και το αφήνουμε να ξεπαγώσει σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 175 βαθμούς Κελσίου.

Για τα ρολάκια 

Βουτυρώνουμε καλά ένα ταψί. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το αβγό με την μοτσαρέλα και τι τυρί κρέμα. Ξαίνουμε το καταΐφι και το μοιράζουμε σε 8 – 10 μέρη. Απλώνουμε σε κάθε κομμάτι 2 κ. σούπας γέμιση και το τυλίγουμε σε ρολό κλείνοντας τις άκρες. Επαναλαμβάνουμε με τα υπόλοιπα υλικά.

Για τα ρολάκια 

Ζεσταίνουμε το βούτυρο και περιχύνουμε τα ρολά. Ψήνουμε για 35 – 40 λεπτά μέχρι να ροδίσουν. Ζεσταίνουμε το σιρόπι αγαύης. Πασπαλίζουμε τα ρολά με φιστίκια Αιγίνης και σιρόπι αγαύης.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΤΕ
ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 5 / 5. Vote count: 1

No votes so far! Be the first to rate this post.

* Για να βαθμολογήσετε τη συνταγή θα πρέπει να αποδεχτείτε τα cookies προτιμήσεων.
Κάντε click εδώ για να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας.