Σαλιγκαράκια με Σπανάκι και Φέτα με Σφολιάτα Χρυσή Ζύμη

ΜΕΘΟΔΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ
01/03

 

Αφήνουμε το φύλλο να ξεπαγώσει σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200° C. Λαδώνουμε ένα ταψί και απλώνουμε χαρτί ψησίματος. Θρυμματίζουμε τη φέτα με ένα πιρούνι. Σοτάρουμε ελαφρά το σπανάκι με το ελαιόλαδο και, αφού κρυώσει καλά, το ανακατεύουμε με τη φέτα και την παρμεζάνα.

 

Απλώνουμε ένα φύλλο σφολιάτας στο χαρτί φούρνου και αλείφουμε με μια σπάτουλα το μισό μείγμα. Το τυλίγουμε σε ρολό και το κόβουμε σε φετούλες (πάχους 1,5 εκ. περίπου).

 

Απλώνουμε τα σαλιγκαράκια με την κομμένη πλευρά προς τα πάνω και τα αλείφουμε ελαφρά με το χτυπημένο αβγό. Τα ψήνουμε για περίπου15-20 λεπτά (μέχρι να ροδίσουν).
ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΤΕ
ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 3.8 / 5. Vote count: 5

No votes so far! Be the first to rate this post.

* Για να βαθμολογήσετε τη συνταγή θα πρέπει να αποδεχτείτε τα cookies προτιμήσεων.
Κάντε click εδώ για να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας.