ΜΕΘΟΔΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ
01/05

 

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C. Πολτοποιούμε στο μπλέντερ τα ξερά φρούτα με τη μαρμελάδα, το μέλι, τα αμύγδαλα, τα φουντούκια και τον χυμό λεμονιού.

 

Απλώνουμε τα φύλλα ζύμης κουρού σε μια καθαρή επιφάνεια εργασίας και με ένα κουπ πατ διαμέτρου περίπου 8 εκ. κόβουμε δίσκους ζύμης.

 

Βάζουμε στο κέντρο κάθε δίσκου 1 κουταλάκι του γλυκού από τη γέμιση και καλύπτουμε τη ζύμη σε μισοφέγγαρο, πιέζοντας τις άκρες με τα δάχτυλά μας και ραντίζοντας με λίγο νερό για να κολλήσουν.

 

Απλώνουμε στο ταψί του φούρνου ένα φύλλο λαδόκολλας και βάζουμε τα σκαλτσούνια. Τα ψήνουμε μέχρι να ροδίσουν καλά.

 

Όταν είναι έτοιμα, τα βγάζουμε από τον φούρνο, τα ραντίζουμε με ροδόνερο, πασπαλίζουμε με την άχνη και την κανέλα και σερβίρουμε
ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΤΕ
ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

* Για να βαθμολογήσετε τη συνταγή θα πρέπει να αποδεχτείτε τα cookies προτιμήσεων.
Κάντε click εδώ για να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας.