Σοκολατοπιτάκια με ζύμη Κουρού Χρυσή Ζύμη

ΜΕΘΟΔΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ
01/03

 

Αφήνουμε το φύλλο να ξεπαγώσει σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Κρατάμε το άλλο φύλλο στην κατάψυξη για μελλοντική χρήση. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C και καλύπτουμε τη λαμαρίνα του φούρνου με λαδόκολλα.

 

Ανοίγουμε το φύλλο ζύμης κουρού πάνω σε μία καθαρή επιφάνεια και με ένα κουπάτ το κόβουμε σε στρογγυλούς δίσκους. Βάζουμε σε κάθε δίσκο ένα γεμάτο κ.γλ. άλειμμα πραλίνας, 1 ροδέλα μπανάνας και λίγα φουντούκια. Κλείνουμε τη γέμιση μέσα στη ζύμη τυλίγοντάς τη σε μισοφέγγαρο και πιέζουμε τις άκρες για να κλείσουν με τα δάχτυλά μας, τα οποία έχουμε βρέξει με λίγο νερό. Αλείφουμε τα μισοφέγγαρα με το μείγμα του κρόκου και τα αραδιάζουμε στη λαμαρίνα (παραλείπουμε αυτό το βήμα εφόσον νηστεύουμε).

 

Τα ψήνουμε για 30-35 λεπτά ή μέχρι να ροδίσουν.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΤΕ
ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 3.3 / 5. Vote count: 3

No votes so far! Be the first to rate this post.

* Για να βαθμολογήσετε τη συνταγή θα πρέπει να αποδεχτείτε τα cookies προτιμήσεων.
Κάντε click εδώ για να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας.