Η στριφτόπιτα αποτελεί κλασική αξία της ελληνικής κουζίνας, με ρίζες στην παράδοση και γεύση που κερδίζει κάθε τραπέζι. Η συγκεκριμένη εκδοχή συνδυάζει τραγανό χωριάτικο φύλλο με πλούσια γέμιση από κατσικίσιο τυρί, φέτα και μακεδονικό τυρί, προσφέροντας ένα αποτέλεσμα που ισορροπεί ανάμεσα στην απλότητα και την αυθεντική γεύση.
Όροι και προϋποθέσεις: Θα ανακατευθυνθείτε σε ιστότοπους τρίτων. Βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει τους όρους και προϋποθέσεις του ιστότοπου που θα επισκεφθείτε καθώς το xrisizimi.gr δεν ευθύνεται για τους ιστότοπους τρίτων.
Χτυπάμε τα αυγά με το γάλα, προσθέτουμε τα τυριά, το μπέικιν πάουντερ, πιπέρι, λίγο αλάτι και ανακατεύουμε.
Χτυπάμε τα αυγά με το γάλα, προσθέτουμε τα τυριά, το μπέικιν πάουντερ, πιπέρι, λίγο αλάτι και ανακατεύουμε.
Βάζουμε το ρολό στο ταψί κυκλικά, να ακουμπάει στα τοιχώματα.
Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία φτιάχνοντας ρολά μέχρι να μας τελειώσουν τα υλικά και τα βάζουμε μέσα στο ταψί με φορά από την άκρη προς το κέντρο, πάντα κυκλικά.
Περιχύνουμε την πίτα με το υπόλοιπο βούτυρο και ψήνουμε στον φούρνο στους 200°C, μέχρι να ροδίσει πολύ καλά.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ
How useful was this post?
Click on a star to rate it!
Average rating 0 / 5. Vote count: 0
No votes so far! Be the first to rate this post.
* Για να βαθμολογήσετε τη συνταγή θα πρέπει να αποδεχτείτε τα cookies προτιμήσεων. Κάντε click εδώ για να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας.