Τάρτα Brownie με Σφολιάτα Βουτύρου Χρυσή Ζύμη
ΜΕΘΟΔΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ
01/03

 

Ξεπαγώνουμε το ένα φύλλο σφολιάτας σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας (το άλλο το κρατάμε στην κατάψυξη για μελλοντική χρήση). Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C. Βουτυρώνουμε ελαφρώς την ταρτιέρα και απλώνουμε τη σφολιάτα βουτύρου. Αφαιρούμε τη ζύμη που περισσεύει, καλύπτουμε την τάρτα με χαρτί φούρνου και την αφήνουμε να σταθεί για 15 λεπτά στο ψυγείο.

 

Λιώνουμε το βούτυρο με τη σοκολάτα σε μπεν μαρί. Ρίχνουμε σιγά-σιγά τη ζάχαρη, τα αβγά και τέλος το αλεύρι, χτυπώντας συνεχώς το μείγμα με τον αυγοδάρτη. Αφαιρούμε το χαρτί φούρνου από την τάρτα, τη γεμίζουμε με το μείγμα σοκολάτας και την ψήνουμε για περίπου 30–35 λεπτά μέχρι να ροδοκοκκινίσει.

 

Την αφήνουμε να κρυώσει λίγο πριν την κόψουμε, γιατί η γέμιση θα είναι ρευστή. Πασπαλίζουμε με άχνη και σερβίρουμε.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΤΕ
ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 5 / 5. Vote count: 3

No votes so far! Be the first to rate this post.

* Για να βαθμολογήσετε τη συνταγή θα πρέπει να αποδεχτείτε τα cookies προτιμήσεων.
Κάντε click εδώ για να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας.