ραγανή Πίτα με Χόρτα, Λιαστές Τομάτες και Κατσικίσιο Τυρί σε Φύλλο Κρούστας για Πίτες Χρυσή Ζύμη
ΜΕΘΟΔΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ
01/02

 

Βγάζουμε το φύλλο από την κατάψυξη και το αφήνουμε να ξεπαγώσει πλήρως σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C. Ψιλοκόβουμε τα χόρτα και τα σοτάρουμε για 3-4 λεπτά με 2 κ.σ. ελαιόλαδο. Τα αφήνουμε να κρυώσουν και προσθέτουμε τις λιαστές τομάτες. Απλώνουμε ένα φύλλο κρούστας σε καλά λαδωμένο παραλληλόγραμμο ταψί. Λαδώνουμε την επιφάνεια και πασπαλίζουμε με λίγη τριμμένη κεφαλογραβιέρα.  

 

Ακουμπάμε το δεύτερο φύλλο και επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία μέχρι να τελειώσουν τα φύλλα. Γυρνάμε τα φύλλα που περισσεύουν προς τα μέσα και στο τελευταίο φύλλο απλώνουμε τα χόρτα με τις λιαστές τομάτες. Πασπαλίζουμε με το κατσικίσιο τυρί και ψήνουμε για 20-25 λεπτά περίπου.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΤΕ
ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

* Για να βαθμολογήσετε τη συνταγή θα πρέπει να αποδεχτείτε τα cookies προτιμήσεων.
Κάντε click εδώ για να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας.