Τρίγωνα με Κρέμα Κάστανο και Αχλάδι σε Φύλλο Κρούστας για Πίτες Χρυσή Ζύμη
ΜΕΘΟΔΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ
01/03

 

Βγάζουμε το φύλλο από την κατάψυξη και το αφήνουμε να ξεπαγώσει πλήρως σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Σε μπολ πολτοποιούμε τα αχλάδια με πιρούνι ή με πρες-πουρέ. Προσθέτουμε την κρέμα κάστανου και ανακατεύουμε καλά να ομοιογενοποιηθούν.  

 

Βουτυρώνουμε τα φύλλα, τα απλώνουμε ανά δύο και τα κόβουμε κατά μήκος σε 4 λωρίδες. Βάζουμε διαγώνια μια κουταλιά γέμιση στην αρχή της κάθε λωρίδας και διπλώνουμε το φύλλο τριγωνικά μέχρι το τέλος της λωρίδας. Τα βάζουμε σε βουτυρωμένο ταψί και ψήνουμε σε καλά προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 20 λεπτά, μέχρι να χρυσίσουν ελαφρώς και να γίνουν τραγανά.  

 

Τα βγάζουμε από τον φούρνο, τα αλείφουμε με το υπόλοιπο λιωμένο βούτυρο και πασπαλίζουμε με το αμύγδαλο. Τα αφήνουμε να κρυώσουν σε σχάρα και πριν τα σερβίρουμε, πασπαλίζουμε με την άχνη ζάχαρη.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΤΕ
ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

* Για να βαθμολογήσετε τη συνταγή θα πρέπει να αποδεχτείτε τα cookies προτιμήσεων.
Κάντε click εδώ για να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας.