Τρομερές Φατσούλες (σκεπαστά ταρτάκια γεμιστά με μαρμελάδα) με ζύμη κουρού

ΜΕΘΟΔΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ
01/03

 

Αφήνουμε το φύλλο να ξεπαγώσει σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180° C. Απλώνουμε ένα φύλλο ζύμης στην αλευρωμένη επιφάνεια του πάγκου μας και με ένα στρογγυλό κουπ πατ (6-8 εκ.) κόβουμε 12 με 15 κομμάτια ζύμης με τα οποία καλύπτουμε τη βουτυρωμένη φόρμα ή φορμάκια για τα ταρτάκια.

 

Γεμίζουμε κάθε ταρτάκι με μια κουταλιά μαρμελάδα. Κόβουμε και το δεύτερο φύλλο ζύμης με στρογγυλά κουπ πατ (5 -7 εκ.) σε 12-15 κομμάτια. Με μικρά κουπ πατ με σχέδια, αφαιρούμε κομμάτια ζύμης για να σχηματίσουμε τα μάτια και το στόμα. Σκεπάζουμε με αυτά τα ταρτάκια και τα αλείφουμε ελαφρά με το χτυπημένο αβγό.

 

Ψήνουμε για 10-12 λεπτά περίπου μέχρι να ροδίσουν.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΤΕ
ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

* Για να βαθμολογήσετε τη συνταγή θα πρέπει να αποδεχτείτε τα cookies προτιμήσεων.
Κάντε click εδώ για να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας.