Ταρτάκια με Νεκταρίνια και Crumble Αμυγδάλου με φύλλο Κουρού Χρυσή Ζύμη

ΜΕΘΟΔΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ
01/03

 

Αφήνουμε το φύλλο να ξεπαγώσει σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 190°C.

 

Απλώνουμε τη ζύμη σε καλά βουτυρωμένα φορμάκια για ταρτάκια (8-10 εκ.). Τα καλύπτουμε με χαρτί φούρνου και φασόλια και τα ψήνουμε για 5-7 λεπτά. Τα αποσύρουμε από τον φούρνο και τα αφήνουμε να κρυώσουν ελαφρά. Σε ενα μπολ τρίβουμε όση ζύμη μας περίσσεψε, την πούδρα αμυγδάλου, τη ζάχαρη και το βούτυρο για να φτιάξουμε το crumble.

 

Αλείφουμε τα ταρτάκια με μαρμελάδα και προσθέτουμε μισό νεκταρίνι σε φέτες στο καθένα. Πασπαλίζουμε με μια κουταλιά crumble αμυγδάλου και ψήνουμε τα ταρτάκια για 10-12 λεπτά ακόμα. Μπορούμε να συνοδεύσουμε το γλυκό μας με σαντιγί.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΤΕ
ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

* Για να βαθμολογήσετε τη συνταγή θα πρέπει να αποδεχτείτε τα cookies προτιμήσεων.
Κάντε click εδώ για να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας.