Στρούντελ με Φύλλο Κρούστας για Γλυκά Χρυσή Ζύμη

ΜΕΘΟΔΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ
01/03

 

Βγάζουμε το φύλλο από την κατάψυξη και το αφήνουμε να ξεπαγώσει πλήρως σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Ανακατεύουμε τα τεμαχισμένα μήλα με τα υπόλοιπα υλικά εκτός του φύλλου κρούστας. Λιώνουμε το βούτυρο (προσοχή δεν το καίμε) και μ’ ένα πινέλο αλείφουμε το ένα φύλλο με το βούτυρο.

 

Τοποθετούμε το άλλο φύλλο πάνω από το βουτυρωμένο και επαναλαμβάνουμε την ίδια διαδικασία. Στο κέντρο και οριζοντίως του φύλλου τοποθετούμε τη γέμιση, πιέζοντάς τη με τα χέρια ώστε να σχηματίσουμε ένα χοντρό μπαστούνι. Διπλώνουμε τις 2 πλευρές δεξιά και αριστερά προς το κέντρο και κατόπιν τυλίγουμε το strudel σε ρολό.

 

Το τοποθετούμε σε μια λαμαρίνα του φούρνου, βουτυρώνουμε όλη την επιφάνεια του strudel και ψήνουμε στους 170°C για 1 ώρα περίπου. Σερβίρεται ζεστό ή κρύο.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΤΕ
ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 4.5 / 5. Vote count: 2

No votes so far! Be the first to rate this post.

* Για να βαθμολογήσετε τη συνταγή θα πρέπει να αποδεχτείτε τα cookies προτιμήσεων.
Κάντε click εδώ για να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας.