Προϊόντα ζύμης κατεψυγμένα & φρέσκα
Ζύμη κουρού

Ζύμη κουρού

Βάρος: 650g
Τεμάχια: 2 φύλλα ζύμης κουρού

Διατροφικές Πληροφορίες

Ανά 100γρ. Ανά μερίδα
Ενέργεια 387kcal
1617kJ

Πρωτεΐνες 6,8g
Υδατάνθρακες

εκ των οποίων σάκχαρα
37,5g

0,6g


Λιπαρά

εκ των οποίων κορεσμένα
23,0g

11,4g


Φυτικές Ίνες 1,6g
Αλάτι 0,6g

Ζύμη Κουρού - ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Αλεύρι σίτου, φυτική μαργαρίνη [μη υδρογονωμένα φυτικά λίπη και έλαια (φοινικέλαιο, βαμβακέλαιο και ηλιέλαιο σε μεταβαλλόμενες αναλογίες), νερό, αλάτι, γαλακτωματοποιητές: μονο- και διγλυκερίδια λιπαρών οξέων, πολυγλυκερινικοί εστέρες των λιπαρών οξέων, ρυθμιστής οξύτητας: κιτρικό οξύ, φυσική χρωστική: β-καροτένιο, άρωμα], νερό, αυγό (4,5%), βούτυρο (3,5%), γάλα πλήρες παστεριωμένο (2%), μαγιά, αλάτι, διογκωτικό: όξινο ανθρακικό νάτριο και δισόξινο πυροφωσφορικό νάτριο (baking powder).

Το προϊόν περιέχει συστατικά σίτου (γλουτένη), γάλακτος (λακτόζη), αυγού και παράγεται σε χώρο που επεξεργάζεται σουσάμι.

  • Ξεχωριστή, τριφτή ζύμη ζυμωμένη με βούτυρο, αυγό & γάλα!
  • Οδηγίες Χρήσης

    • Βγάζετε τη ζύμη κουρού από την κατάψυξη και την αφήνετε μέσα στη συσκευασία της σε θερμοκρασία δωματίου μέχρι να ξεπαγώσει καλά (2 ώρες περίπου).
    • Ξετυλίγετε τα φύλλα ζύμης κουρού.
    • Προσοχή: Μην προσπαθήσετε να ξετυλίξετε τα φύλλα εάν δεν έχουν αποψυχθεί πλήρως γιατί θα θρυμματιστούν.
    • Ετοιμάζετε τη δημιουργία σας.
    • Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C μέχρι να ροδοκοκκινίσει.
    • Προσαρμόζετε τη διάρκεια ψησίματος και τη θερμοκρασία ανάλογα με τον φούρνο σας.
    • Εάν επιθυμείτε, μπορείτε να ξεπαγώσετε μόνο το ένα φύλλο ζύμης κουρού

    Η ζύμη κουρού δεν ψήνεται σε φούρνο μικροκυμάτων.

    Διατήρηση

    Στο ψυγείο :  24 ώρες
    Σε κατάψυξη(**) -120C: 1  μήνα
    Σε καταψύκτη (***) -180C:  Μέχρι την ημερομηνία λήξης

    Προσοχή: Μην καταψύχετε ένα αποψυγμένο προϊόν!

    Σχετικές συνταγές



    Στην ίδια κατηγορία


    Δείτε όλα τα προϊόντα μας