Διατροφικές Πληροφορίες
1653kj
εκ των οποίων σάκχαρα 36,7g
1,9g
εκ των οποίων κορεσμένα 24,6g
13,0g
ΣΦΟΛιΑτΑ • ΠΡΟ!ΟΝ ΒΑΘιΑΣ ΚΑΤΑΨΥΞΗΣ • ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Αλεύρι σlτοu, φuτικιΊ μαργαρίνn [μπ uδpογονωμένα φυτικά λίπn και έλαια (φοινικέλαιο, βαμβακέλαιο και nλιέλαιο σε μεταβαλλόμενες αναλογίες), νερό, γαλακτωματοnοιnτής: μονο- και διγλuκερίδια λιπαρών οξέων, αλάτι, μέσο οξίνισπς: κιτρικό οξύ, αρωματική ύλπ, χρωστική: β-καροτένιο], νερό, άμυλο αραβοσίτου, αλάτι, ζάχαρn. Το προϊόν περιέχει συστατικά σίτου (VAouτtvn) και παράγεται σε χώρο που επεξεργάζεται σουσάμι.
ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΑ
Οδηγίες Χρήσης
- Βγάζετε τη σφολιάτα από την κατάψυξη και την αφήνετε μέσα στη συσκευασία του σε θερμοκρασία δωματίου, μέχρι να ξεπαγώσει καλά (2 ώρες περίπου).
- Ετοιμάζετε τη γέμιση.
- Ξετυλίγετε τα φύλλα σφολιάτας.
- Ετοιμάζετε τη δημιουργία σας και αλείφετε την επιφάνεια της σφολιάτας με χτυπημένο αυγό ή γάλα.
- Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C μέχρι να ροδοκοκκινίσει.
- Προσαρμόζετε τη διάρκεια ψησίματος και τη θερμοκρασία ανάλογα με το φούρνο σας.
Η σφολιάτα δεν ψήνεται σε φούρνο μικροκυμάτων. Εάν επιθυμείτε, μπορείτε να ξεπαγώσετε μόνο το ένα φύλλο σφολιάτας.
Διατήρηση
Στο ψυγείο : 24 ώρες Σε κατάψυξη(**) -120C: 1 μήνα Σε καταψύκτη (***) -180C: Μέχρι την ημερομηνία λήξης Προσοχή: Μην καταψύχετε ένα αποψυγμένο προϊόν!
Σχετικές συνταγές
- Σφολιάτα ήλιος
- Μηλόπιτα
- Μιλφέιγ σοκολάτας
- Χριστουγεννιάτικα βολοβάν
- Πίτα με γέμιση από κρέμα φιστικιού και κομμάτια σοκολάτας
- Τάρτα με αμυγδαλόπαστα με σοκολάτα και τζίντζερ
- Αλμυρά palmier- Γυαλάκια
- Πλεχτή πίτα με σοκολάτα & αχλάδι
- Μιλφέιγ (montée) banoffee
- Σφολιατάκια με φρούτα εποχής & μασκαρπόνε
- Palmiers- Γυαλάκια
- Σπανακοπιτάκια τύπου cinnamon rolls με μυρωδικά
- Κρεμμυδοτυρόπιτα
- Πατατόπιτα με μελιτζάνες
- Τραγανά φύλλα σφολιάτας με κρέμα σοκολάτας και σπόρους ροδιού
- Παστουρμαδόπιτα
- Χριστουγεννιάτικη τάρτα με cranberries & αχλάδια
- Τάρτα με κοτόπουλο, μανιτάρια, πράσο και πιπεριές
- Τάρτα τατέν με λαχανικά και θυμάρι
- Πατατόπιτες νηστίσιμες σκεπαστές
- Πίτα με μανιτάρια, κρεμμύδια, πιπεριά και λουκάνικα
- Ταρτάκια με μασκαρπόνε και γλυκό κουταλιού νεράντζι
- Στρούντελ με σφολιάτα
- Τάρτα με ξερά φρούτα και μάρτζιπαν
- Μιλφέιγ
- Σφολιατίνες με πραλίνα
- Τάρτα με κοκκινιστά μανιτάρια
- Ταχινοπιτάκια
- Σφολιατίνες με αχλάδια & αμύγδαλα
- Ατομικές πίτες με χειμωνιάτικα λαχανικά & γκοργκοντζόλα
- Τούρτα με πατάτες, τυρί μετσοβόνε & μυρωδικά
- Τάρτα με σοκολάτα & πορτοκάλι
- Ανοιχτή κολοκυθόπιτα με τυριά και κουκουνάρι
- Μπουγάτσα με κρέμα και μαρμελάδα
- Πιταρούδια με χόρτα και φορμαέλα
- Εορταστικό ρολό κοτόπουλο (Tante Kiki)
- Ρολάκια με nutella και κανέλα (TheOneWithAllTheTastes)
- Σολομός σε σφολιάτα (Wellington) με σπαράγγια (Pandespani)
- Τάρτα με λουκάνικο (Mamatsita)
- Σοκολατένιο κουλούρι γεμιστό
- Tάρτα με κρέμα αμυγδάλου και αχλάδια
- Γεμιστά κουλούρια σφολιάτας
- Τάρτα με κολοκυθάκια
- Κασερόπιτα με μπέικον σε ρολό
- Μαραθόπιτα
- Τάρτα με κοτόπουλο και τυρί
- Brownie pie με κρεμώδες τυρί
- Κρεμμυδόπιτα
- Mπατόν με σοκολάτα
- Τάρτα με πατάτες και χταπόδι
- Τρίγωνα με μελιτζάνα
- Ρολό με τυριά και λαχανικά
- Πατατόπιτα νηστίσιμη
- Μανιταρόπιτα
- Ατομικές ταχινόπιτες με σφολιάτα
- Τάρτα Brownie
- Μιλφέϊγ σοκολάτας
- Ανεμόμυλοι με γέμιση από κεράσια
- Πλεξούδες με πολύχρωμες πιπεριές και φέτα
- Μιλφέϊγ
- Σαλιγκαράκια με σπανάκι και φέτα
- Στριφτά κρουασανάκια με κρέμα βανίλιας & σταφίδες
- Μπουρεκάκια με μήλα, αχλάδια και κανέλα
- Κορδελίτσες με παρμεζάνα και μπέικον
- Κρεμμυδόπιτα σκεπαστή
- Τραχανόπιτα με φρέσκο βούτυρο
- Μιλφέϊγ στο ποτήρι με σοκολάτα και βατόμουρα
- Μπισκοτολούκουμα
- Ανοιξιάτικα σφολιατίνια με πέστο και ντομάτα
- Αγκιναροπιτάκια με μάραθο και μυζήθρα
- Τάρτα με πράσα, καπνιστό τυρί και ροζ πιπέρι
- Τάρτα με ψητά λαχανικά
- Ρολό κιµά σε σφολιάτα
- Τάρτα με καραμελωμένα μήλα
- ∆ανέζικα ρολά µε κανέλα και σταφίδες
- Κολοκυθοκεφτέδες με ψητά ντοματίνια σε φύλλα σφολιάτας με μαγιονέζα φάβας
- Τάρτα με σοκολάτα και αχλάδια
- Κις με μήλα, ροκφόρ και καρύδι
- Τάρτα με μήλα και αμύγδαλα
- Τυρόπιτα