Προϊόντα ζύμης κατεψυγμένα & φρέσκα
Σφολιάτα

Σφολιάτα

Σφολιάτα, ιδανική για αλμυρές ή γλυκές πίτες και τάρτες και για αφράτα κρουασάν ή μιλφέιγ για να σας ζητούν τη συνταγή!
Βάρος: 850g
Τεμάχια: 2 φύλλα σφολιάτας, τυλιγμένα ξεχωριστά!

Διατροφικές Πληροφορίες

Ανά 100γρ. Ανά μερίδα
Ενέργεια 396kcal
1653kj

Πρωτεΐνες 6,5g
Υδατάνθρακες

εκ των οποίων σάκχαρα
36,7g

1,9g


Λιπαρά

εκ των οποίων κορεσμένα
24,6g

13,0g


Φυτικές Ίνες 1,1g
Αλάτι 0,4g

ΣΦΟΛιΑτΑ • ΠΡΟ!ΟΝ ΒΑΘιΑΣ ΚΑΤΑΨΥΞΗΣ • ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Αλεύρι σlτοu, φuτικιΊ μαργαρίνn [μπ uδpογονωμένα φυτικά λίπn και έλαια (φοινικέλαιο, βαμβακέλαιο και nλιέλαιο σε μεταβαλλόμενες αναλογίες), νερό, γαλακτωματοnοιnτής: μονο- και διγλuκερίδια λιπαρών οξέων, αλάτι, μέσο οξίνισπς: κιτρικό οξύ, αρωματική ύλπ, χρωστική: β-καροτένιο], νερό, άμυλο αραβοσίτου, αλάτι, ζάχαρn. Το προϊόν περιέχει συστατικά σίτου (VAouτtvn) και παράγεται σε χώρο που επεξεργάζεται σουσάμι.

ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΑ

  • 2 αφράτα και εύπλαστα φύλλα σφολιάτας, τυλιγμένα ξεχωριστά, για πίτες και γλυκά!
  • Οδηγίες Χρήσης

    • Βγάζετε τη σφολιάτα από την κατάψυξη και την αφήνετε μέσα στη συσκευασία του σε θερμοκρασία δωματίου, μέχρι να ξεπαγώσει καλά (2 ώρες περίπου).
    • Ετοιμάζετε τη γέμιση.
    • Ξετυλίγετε τα φύλλα σφολιάτας.
    • Ετοιμάζετε τη δημιουργία σας και αλείφετε την επιφάνεια της σφολιάτας με χτυπημένο αυγό ή γάλα.
    • Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C μέχρι να ροδοκοκκινίσει.
    • Προσαρμόζετε τη διάρκεια ψησίματος και τη θερμοκρασία ανάλογα με το φούρνο σας.

    Η σφολιάτα δεν ψήνεται σε φούρνο μικροκυμάτων. Εάν επιθυμείτε, μπορείτε να ξεπαγώσετε μόνο το ένα φύλλο σφολιάτας.

    Διατήρηση

    Στο ψυγείο :  24 ώρες Σε κατάψυξη(**) -120C: 1  μήνα Σε καταψύκτη (***) -180C:  Μέχρι την ημερομηνία λήξης Προσοχή: Μην καταψύχετε ένα αποψυγμένο προϊόν!

    Σχετικές συνταγές

    Δείτε όλα τα προϊόντα μας