Βάρος: 600g
Τεμάχια: 8 χονδρά φύλλα
Διατροφικές Πληροφορίες
Ανά 100γρ.
Ανά μερίδα
Ενέργεια
304kcal
1288kj
1288kj
Πρωτεΐνες
8,8g
Υδατάνθρακες
εκ των οποίων σάκχαρα 58,9g
1,7g
εκ των οποίων σάκχαρα 58,9g
1,7g
Λιπαρά
εκ των οποίων κορεσμένα 3,3g
0,6g
εκ των οποίων κορεσμένα 3,3g
0,6g
Οδηγίες Χρήσης
- Βγάζετε το προϊόν από το ψυγείο και το αφήνετε σε θερμοκρασία περιβάλλοντος για περίπου 10 λεπτά
- Ξετυλίγετε τα φύλλα και τα απλώνετε σε επίπεδη επιφάνεια.
- Χρησιμοποιείτε ένα-ένα φύλλο αφού πρώτα το αλείψετε με βούτυρο ή λάδι.
- Ετοιμάζετε τη δημιουργία σας και αλείφετε την επιφάνεια με βούτυρο ή λάδι.
- Χαράζετε σε όσα κομμάτια θέλετε να ψήσετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C μέχρι να ροδοκοκκινίσει.
- Προσαρμόζετε τη διάρκεια ψησίματος και τη θερμοκρασία ανάλογα με το φούρνο σας.
Το προϊόν δεν ψήνεται σε φούρνο μικροκυμάτων.
Διατήρηση
Διατηρείται στη συντήρηση του ψυγείου (4-60C) μέχρι την ημερομηνία λήξης. Όταν η συσκευασία ανοιχτεί, το προϊόν πρέπει να χρησιμοποιηθεί αμέσως. Εάν δεν ανοιχθεί, μπορείτε να καταψύξετε το προϊόν πριν την ημερομηνία λήξης του και να το διατηρήσετε στην κατάψυξη (-180C) για επιπλέον 6 μήνες. Σε αυτή την περίπτωση, αποψύξτε το 2 ώρες πριν την χρήση.
Σχετικές συνταγές
- Κασερόπιτα
- Τριγωνάκια με πικάντικο κιμά κοτόπουλου
- Τυρόπιτα με αγκινάρες
- Ελιόπιτα με σπανάκι
- Νησιώτικα μπουρέκια με φρέσκα κρεμμυδάκια
- Ατομικά στριφτάρια κοτόπιτας με τραχανά (Mamatsita)
- Γεμιστά πιτάκια με αρνίσιο κιμά και τυρί
- Πίτα με ξινομυζήθρα και μανιτάρια
- Πίτα με μελιτζάνα και κιμά
- Κοτόπιτα με τραχανά
- Πίτα με αρνάκι και μυζήθρα
- Eξοχικό σε φύλλο
- Πακετάκια με σολομό, σέλερυ και σάλτσα άνηθου
- Στριφτή Τυρόπιτα