Γιορτινά πουγκιά με brie και cranberries Χρυσή Ζύμη

ΜΕΘΟΔΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ
01/06

Για το φύλλο 

Αφήνετε τα φύλλα κρούστας για γλυκά να ξεπαγώσουν σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 180°C.

Για τα πουγκιά 

Σιγοβράζετε τα cranberries με τη ζάχαρη, το ξύσμα και τον χυμό πορτοκαλιού για 10 λεπτά. Αφήνετε να κρυώσει.

Για τα πουγκιά 

Παράλληλα σε λεία επιφάνεια, απλώνετε όλα τα φύλλα το ένα πάνω στο άλλο, τα βουτυρώνετε καλά και τα κόβετε στα 6, κάθετα προς τη μεγάλη πλευρά τους.

Για τα πουγκιά 

Παίρνετε 3 φυλλαράκια, τα τακτοποιείτε το ένα πάνω στο άλλο και στο κέντρο τους απλώνετε 10 γρ. brie και από 1 κ.σ. σάλτσα cranberries. Κλείνετε σε σχήμα πουγκιού. Επαναλαμβάνετε με όλα τα υλικά.

Για τα πουγκιά 

Ψήνετε για 15 λεπτά μέχρι να ροδίσουν. Πασπαλίζετε με άχνη και σερβίρετε με την υπόλοιπη σάλτσα cranberries.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΤΕ
ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 3.3 / 5. Vote count: 3

No votes so far! Be the first to rate this post.

* Για να βαθμολογήσετε τη συνταγή θα πρέπει να αποδεχτείτε τα cookies προτιμήσεων.
Κάντε click εδώ για να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας.