ΜΕΘΟΔΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ
01/08

Για τη γέμιση 

Ζεσταίνουμε 1 κ. σούπας από το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τον κιμά για 5 – 6 λεπτά.

Για τη γέμιση 

Ρίχνουμε τα κρεμμύδια και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για 4 – 5 λεπτά.

Για τη γέμιση 

Αλατοπιπερώνουμε και ρίχνουμε την κανέλα, το κύμινο, τον κόλιανδρο, το κουκουνάρι και τον δυόσμο και ανακατεύουμε.

Για τη γέμιση 

Αφήνουμε να κρυώσει και κατόπιν ρίχνουμε το γιαούρτι, τα αβγά και τη γραβιέρα και ανακατεύουμε όλα τα υλικά.

Για το φύλλο  

Λαδώνουμε 4 φύλλα και τα στρώνουμε σε λαδωμένο ταψί.

Για το φύλλο  

Απλώνουμε τη γέμιση και την καλύπτουμε με τα υπόλοιπα φύλλα, καλά λαδωμένα.

Για το φύλλο  

Χαράζουμε την πίτα σε τετράγωνα μικρά κομμάτια.

Για το φύλλο  

Ψήνουμε για 40 – 45 λεπτά περίπου στους 180°C με αέρα.
Η συνταγή δημοσιεύθηκε αρχικά στο περιοδικό ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ τ. Απριλίου 2024
ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΤΕ
ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

* Για να βαθμολογήσετε τη συνταγή θα πρέπει να αποδεχτείτε τα cookies προτιμήσεων.
Κάντε click εδώ για να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας.