ΜΕΘΟΔΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ
01/08

Για τη γέμιση 

Ζεσταίνετε 1 κ. σούπας από το ελαιόλαδο και σοτάρετε τον κιμά για 5 – 6 λεπτά.

Για τη γέμιση 

Ρίχνετε τα κρεμμύδια και συνεχίζετε το σοτάρισμα για 4 – 5 λεπτά.

Για τη γέμιση 

Αλατοπιπερώνετε και ρίχνετε την κανέλα, το κύμινο, τον κόλιανδρο, το κουκουνάρικαι τον δυόσμο και ανακατεύετε.

Για τη γέμιση 

Αφήνετε να κρυώσει και κατόπιν ρίχνετε το γιαούρτι, τα αβγά και την γραβιέρα και ανακατεύετε όλα τα υλικά.

Για το φύλλο  

Λαδώνετε 4 φύλλα και τα στρώνετε σε λαδωμένο ταψί.

Για το φύλλο  

Απλώνετε την γέμιση και την καλύπτετε με τα υπόλοιπα φύλλα καλά λαδωμένα.

Για το φύλλο  

Χαράζετε την πίτα σε τετράγωνα μικρά κομμάτια.

Για το φύλλο  

Ψήνετε για 40 – 45 λεπτά περίπου στους 180°C με αέρα.
Η συνταγή δημοσιεύθηκε αρχικά στο περιοδικό ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ τ. Απριλίου 2024
ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΤΕ
ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

* Για να βαθμολογήσετε τη συνταγή θα πρέπει να αποδεχτείτε τα cookies προτιμήσεων.
Κάντε click εδώ για να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας.