Αυτήν τη συνταγή για υπέροχα Ταρτάκια με Νεκταρίνια και Crumble Αμυγδάλου με μυρωδάτη Ζύμη Κουρού Χρυσή Ζύμη, θα την λατρέψουν όχι μόνο τα μικρά, αλλά και τα "μεγάλα παιδιά"!
Όροι και προϋποθέσεις: Θα ανακατευθυνθείτε σε ιστότοπους τρίτων. Βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει τους όρους και προϋποθέσεις του ιστότοπου που θα επισκεφθείτε καθώς το xrisizimi.gr δεν ευθύνεται για τους ιστότοπους τρίτων.
Αφήνουμε το φύλλο να ξεπαγώσει σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 190°C.
Απλώνουμε τη ζύμη σε καλά βουτυρωμένα φορμάκια για ταρτάκια (8-10 εκ.). Τα καλύπτουμε με χαρτί φούρνου και φασόλια και τα ψήνουμε για 5-7 λεπτά. Τα αποσύρουμε από τον φούρνο και τα αφήνουμε να κρυώσουν ελαφρά. Σε ενα μπολ τρίβουμε όση ζύμη μας περίσσεψε, την πούδρα αμυγδάλου, τη ζάχαρη και το βούτυρο για να φτιάξουμε το crumble.
Αλείφουμε τα ταρτάκια με μαρμελάδα και προσθέτουμε μισό νεκταρίνι σε φέτες στο καθένα. Πασπαλίζουμε με μια κουταλιά crumble αμυγδάλου και ψήνουμε τα ταρτάκια για 10-12 λεπτά ακόμα. Μπορούμε να συνοδεύσουμε το γλυκό μας με σαντιγί.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ
How useful was this post?
Click on a star to rate it!
Average rating 0 / 5. Vote count: 0
No votes so far! Be the first to rate this post.
* Για να βαθμολογήσετε τη συνταγή θα πρέπει να αποδεχτείτε τα cookies προτιμήσεων. Κάντε click εδώ για να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας.