Πιτάκια με κατσικίσιο τυρί & προσούτο Ευρυτανίας

Πιτάκια με κατσικίσιο τυρί & προσούτο Ευρυτανίας

Για 10 πουγκιά περίπου
Εύκολη

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ

Εύκολη

Βήμα 1

Λαδώνετε τα φύλλα. Πασπαλίζετε κάθε φύλλο με θυμάρι και το τυλίγετε στη μέση. Τυλίγετε κάθε κομμάτι κατσικίσιου τυριού με μία φέτα προσούτο και στη συνέχεια με το φύλλο, ώστε να σχηματίσετε πουγκάκια.

Βήμα 2

Τα ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180° C για 15 – 20 λεπτά ή μέχρι να ροδοκοκκινίσει το φύλλο και να γίνει τραγανό. Για το σερβίρισμα κόβετε πολύ λεπτές λωρίδες πράσο που ζεματάτε σε βραστό νερό. Δένετε τα πουγκάκια σας φιόγκο και σερβίρετε.

ΥΛΙΚΑ ΣΥΝΤΑΓΗΣ

10 ροδέλες κατσικίσιο τυρί σε κορμό
10 φέτες προσούτο Ευρυτανίας ή απάκι,
κομμένο σε λεπτές φέτες
4 – 5 κ. σούπας ελαιόλαδο
1 μικρό πράσο
3 – 4 κλαδάκια φρέσκο θυμάρι