Πιτάκια με Κατσικίσιο Τυρί και Προσούτο Ευρυτανίας με Φύλλο Κρούστας για Πίτες Χρυσή Ζύμη
ΜΕΘΟΔΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ
01/02

 

Βγάζουμε το φύλλο από την κατάψυξη και το αφήνουμε να ξεπαγώσει πλήρως σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Λαδώνουμε τα φύλλα. Πασπαλίζουμε κάθε φύλλο με θυμάρι και το τυλίγουμε στη μέση. Τυλίγουμε κάθε κομμάτι κατσικίσιου τυριού με μία φέτα προσούτο και στη συνέχεια με το φύλλο, ώστε να σχηματίσουμε πουγκάκια.  

 

Τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 15-20 λεπτά ή μέχρι να ροδοκοκκινίσει το φύλλο και να γίνει τραγανό. Για το σερβίρισμα κόβουμε πολύ λεπτές λωρίδες πράσο που ζεματάμε σε βραστό νερό. Δένουμε τα πουγκάκια μας φιόγκο και σερβίρουμε.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΤΕ
ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

* Για να βαθμολογήσετε τη συνταγή θα πρέπει να αποδεχτείτε τα cookies προτιμήσεων.
Κάντε click εδώ για να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας.