Διατροφικές Πληροφορίες
1617kJ
εκ των οποίων σάκχαρα 37,5g
0,6g
εκ των οποίων κορεσμένα 23,0g
11,4g
Ζύμη Κουρού - ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
Αλεύρι σίτου, φυτική μαργαρίνη [μη υδρογονωμένα φυτικά λίπη και έλαια (φοινικέλαιο, βαμβακέλαιο και ηλιέλαιο σε μεταβαλλόμενες αναλογίες), νερό, αλάτι, γαλακτωματοποιητές: μονο- και διγλυκερίδια λιπαρών οξέων, πολυγλυκερινικοί εστέρες των λιπαρών οξέων, ρυθμιστής οξύτητας: κιτρικό οξύ, φυσική χρωστική: β-καροτένιο, άρωμα], νερό, αυγό (4,5%), βούτυρο (3,5%), γάλα πλήρες παστεριωμένο (2%), μαγιά, αλάτι, διογκωτικό: όξινο ανθρακικό νάτριο και δισόξινο πυροφωσφορικό νάτριο (baking powder).
Το προϊόν περιέχει συστατικά σίτου (γλουτένη), γάλακτος (λακτόζη), αυγού και παράγεται σε χώρο που επεξεργάζεται σουσάμι.
Οδηγίες Χρήσης
- Βγάζετε τη ζύμη κουρού από την κατάψυξη και την αφήνετε μέσα στη συσκευασία της σε θερμοκρασία δωματίου μέχρι να ξεπαγώσει καλά (2 ώρες περίπου).
- Ξετυλίγετε τα φύλλα ζύμης κουρού.
- Προσοχή: Μην προσπαθήσετε να ξετυλίξετε τα φύλλα εάν δεν έχουν αποψυχθεί πλήρως γιατί θα θρυμματιστούν.
- Ετοιμάζετε τη δημιουργία σας.
- Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C μέχρι να ροδοκοκκινίσει.
- Προσαρμόζετε τη διάρκεια ψησίματος και τη θερμοκρασία ανάλογα με τον φούρνο σας.
- Εάν επιθυμείτε, μπορείτε να ξεπαγώσετε μόνο το ένα φύλλο ζύμης κουρού
Η ζύμη κουρού δεν ψήνεται σε φούρνο μικροκυμάτων.
Διατήρηση
Στο ψυγείο : 24 ώρες
Σε κατάψυξη(**) -120C: 1 μήνα
Σε καταψύκτη (***) -180C: Μέχρι την ημερομηνία λήξης
Προσοχή: Μην καταψύχετε ένα αποψυγμένο προϊόν!
Σχετικές συνταγές
- Πίτα µε µπρόκολο & κατσικίσιο τυρί
- Γρήγορη αρωματική σπανακόπιτα με τραγανό φύλλο
- Πίτα με ζύμη κουρού, χυλοπίτες & κοτόπουλο
- Πρασοτυρόπιτα
- Κοζανίτικη στεγνόπιτα
- Τάρτα λευκής σοκολάτας με δενδρολίβανο
- Τάρτα με σοκολάτα toffee και αποξηραμένα φρούτα
- Τάρτες με γκανάς σοκολάτας
- Τάρτα με ψητά λαχανικά και γραβιέρα
- Γρήγορη ζαμπονοτυρόπιτα
- Κιμαδοπιτάκια
- Τάρτα με κρέμα λεμόνι και φράουλες
- Τάρτα με χόρτα, ανθότυρο και γραβιέρα
- Κολοκυθοπιτα με ζυμη κουρου, καραμελωμενο μπεικον & κολοκυθοσπορους (Cucina di Caruso)
- Κρεατόπιτα Κεφαλονίτικη
- Τάρτα με κρέμα γιαουρτιού και σπόρους ροδιού
- Τάρτα crumble με μήλα, αχλάδια και σταφίδες
- Τάρτα με μανιτάρια
- Τάρτα με κρέμα μασκαρπόνε & πορτοκάλια
- Κις Λορεν με κόκκινες πιπεριές & παπαρουνόσπορο
- Ταρτάκια με νεκταρίνια και crumble αμυγδάλου
- Ανοιχτή Σπανακόπιτα
- Πασχαλινή τάρτα με λευκή σοκολάτα
- Μηλόπιτα σαν πάστα φλώρα
- Τάρτα με παλαιωμένη γραβιέρα Νάξου & καραμελωμένα κρεμμύδια
- Τάρτα μανιταριών (Mamatsita)
- Χριστουγεννιατικα Mince Pies σε δυο εκδοχες (CucinaDiCaruso)
- Πατάτες με μαύρη τρούφα σε σκεύος από ζύμη (Pandespani)
- Τάρτα λαχανικών με ρύζι (TanteKiki)
- Τάρτα με κολοκύθα, καρότο και μπέικον
- Πιτάκια με κοτόπουλο, λαχανικά και φέτα
- Τάρτα με ροδάκινα
- Σοκολατοπιτάκια
- Φραουλοπιτάκια
- Πάστα φλόρα
- Κερασόπιτα με ρούμι
- Τρομερές φατσούλες (σκεπαστά ταρτάκια γεμιστά με μαρμελάδα)
- Τάρτα με πορτοκάλια γλασέ
- Τάρτα μήλου με ζύμη κουρού
- Βαρκούλες με αρακά και ζαμπόν
- Ατομικές τάρτες με φράουλα
- Τάρτα με λευκή σοκολάτα, τυρί κρέμα και φράουλες
- Ταρτάκια με σοκολάτα και φρούτα
- Τυροπιτάκια φούρνου με ανθότυρο, μέλι & σάλτσα μαστίχας
- Τάρτα με αχλάδια και γλυκό κρασί