Χριστουγεννιάτικο brownie Χρυσή Ζύμη

ΜΕΘΟΔΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ
01/05

Για τη ζύμη 

Ξεπαγώνουμε το ένα φύλλο Σφολιάτας σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας (κρατάμε το άλλο στην κατάψυξη για μελλοντική χρήση). Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170°C.

Για την τάρτα 

Βουτυρώνουμε μια μέτρια φόρμα και απλώνουμε τη Σφολιάτα έτσι ώστε να καλύπτει τον πάτο και τα τοιχώματα. Κόβουμε τη ζύμη που προεξέχει και σχηματίζουμε αστεράκια.

Για την τάρτα 

Λιώνουμε την κουβερτούρα με το βούτυρο σε μπεν μαρί. Αποσύρουμε από τη φωτιά, προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε καλά. Απλώνουμε ομοιόμορφα τη γέμιση πάνω στη ζύμη και ψήνουμε για 20 λεπτά.

Για την τάρτα 

Τοποθετούμε προσεκτικά τα αστεράκια πάνω στη γέμιση και ψήνουμε για ακόμη 15 λεπτά. Αφήνουμε να κρυώσει και πασπαλίζουμε με άχνη ζάχαρη.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΤΕ
ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 3.5 / 5. Vote count: 2

No votes so far! Be the first to rate this post.

* Για να βαθμολογήσετε τη συνταγή θα πρέπει να αποδεχτείτε τα cookies προτιμήσεων.
Κάντε click εδώ για να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας.