Χριστουγεννιάτικο brownie Χρυσή Ζύμη

ΜΕΘΟΔΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ
01/05

Για τη ζύμη 

Ξεπαγώνετε το ένα φύλλο Σφολιάτας σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας (το άλλοτο κρατάτε στη κατάψυξη για μελλοντική χρήση). Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 170°C.

Για την τάρτα 

Βουτυρώνετε μια μέτρια φόρμα και απλώνετε τη Σφολιάτα έτσι ώστε να καλύψει τον πάτο και τα τοιχώματα. Κόβετε την ζύμη που προεξέχει και σχηματίζετε αστεράκια.

Για την τάρτα 

Λιώνετε την κοuβερτούρα με το βούτυρο σε μπαίν μαρί. Αποσύρετε από την φωτιά, προσθέτετε όλα τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύετε. Απλώνετε ομοιόμορφα τη γέμιση πάνω στην ζύμη και ψήνετε για 20 λεπτά.

Για την τάρτα 

Βάζετε προσεχτικά τα αστεράκια πάνω στη γέμιση και ψήνετε για άλλα 15 λεπτά. Αφήνετε να κρυώσει και πασπαλίζετε με άχνη.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΤΕ
ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 3.5 / 5. Vote count: 2

No votes so far! Be the first to rate this post.

* Για να βαθμολογήσετε τη συνταγή θα πρέπει να αποδεχτείτε τα cookies προτιμήσεων.
Κάντε click εδώ για να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας.