ΜΕΘΟΔΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ
01/05

 

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα κεράσια, τα 50 γρ. ζάχαρης, το κορν φλάουρ και το ρούμι.  

 

Σε άλλο μπολ ανακατεύουμε το άνθος αραβοσίτου με τα 450 γρ. ζάχαρης και τα 400 ml της κρέμας γάλακτος. Βάζουμε την υπόλοιπη κρέμα γάλακτος σε κατσαρολάκι να πάρει μια βράση.  

 

Αποσύρουμε από τη φωτιά, προσθέτουμε το μείγμα με το άνθος αραβοσίτου στη ζεστή κρέμα γάλακτος και ανακατεύουμε συνεχώς μέχρι να ομογενοποιηθεί. Αφήνουμε στην άκρη να κρυώσει καλά.  

 

Προσθέτουμε το μείγμα με τα κεράσια και ανακατεύουμε. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C.  

 

Βουτυρώνουμε το ταψί και τοποθετούμε το ένα φύλλο ζύμης κουρού. Στρώνουμε την κρέμα και βάζουμε το δεύτερο φύλλο ζύμης κουρού. Ψήνουμε μέχρι να ροδίσει το φύλλο. Πασπαλίζουμε με τη ζάχαρη άχνη και σερβίρουμε.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΤΕ
ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

* Για να βαθμολογήσετε τη συνταγή θα πρέπει να αποδεχτείτε τα cookies προτιμήσεων.
Κάντε click εδώ για να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας.