Xριστουγεννιάτικες δημιουργίες
Μπακλαβάς με Ξηρούς Καρπούς και Αποξηραμένα Φρούτα
Αυτός ο μπακλαβάς με ξηρούς καρπούς και αποξηραμένα φρούτα συνδυάζει υπέροχα αρώματα και πλούσια γεύση. Με τραγανό Φύλλο Κρούστας για Γλυκά Χρυσή Ζύμη και ένα αρωματικό σιρόπι με πορτοκάλι, λεμόνι και κανέλα, αποτελεί το τέλειο γλυκό για κάθε περίσταση.
Σαραγλί με ξηρούς καρπούς και σοκολάτα
Το σαραγλί γίνεται ακόμα πιο απολαυστικό με σοκολάτα και τραγανό φύλλο από τη Χρυσή Ζύμη. Μια γιορτινή, πλούσια σε γεύση συνταγή με ξηρούς καρπούς, που ενώνει την παράδοση με τη σοκολατένια απόλαυση. Ετοιμάζεται εύκολα και εντυπωσιάζει σε κάθε περίσταση!
Καταΐφι
Το καταΐφι της γιαγιάς είναι ένα από τα πιο αγαπημένα παραδοσιακά γλυκά της ελληνικής κουζίνας. Με απολαυστικό φύλλο Χρυσή Ζύμη, αρωματικό βούτυρο και πλούσια γέμιση φιστικιού, συνδυάζεται τέλεια με το γλυκό σιρόπι που το απογειώνει. Ιδανικό για γιορτές, τραπέζια και κάθε περίσταση που θέλεις να προσφέρεις κάτι ξεχωριστό.
Χριστουγεννιάτικη τάρτα
Αυτή η Χριστουγεννιάτικη τάρτα είναι ό,τι πιο αρωματικό και γιορτινό μπορείς να προσφέρεις στο τραπέζι σου! Με τραγανή σφολιάτα Χρυσή Ζύμη, ζουμερά αχλάδια, γλυκόξινα cranberries και καβουρδισμένο κουκουνάρι, δημιουργεί μια γεύση ισορροπημένη, φρουτώδη και πλούσια. Η ζάχαρη άχνη και η μαρμελάδα δίνουν τη γιορτινή πινελιά σε ένα γλυκό που κλέβει τις εντυπώσεις με την πρώτη μπουκιά.
Κιμαδόπιτα με πράσο
Η πρασοκιμαδόπιτα με γραβιέρα είναι ένα πιάτο με έντονο άρωμα και βαθιά γεύση. Ο συνδυασμός από φρέσκα πράσα, ζουμερό κιμά, πικάντικη γραβιέρα και τραγανό χωριάτικο φύλλο Χρυσή Ζύμη δημιουργεί μια πίτα με πλούσιο χαρακτήρα. Ιδανική για το οικογενειακό τραπέζι αλλά και για πιο ξεχωριστές περιστάσεις.
Μανιταρόπιτα
Μια εύκολη, νόστιμη και αγαπημένη συνταγή. Μανιταρόπιτα με αφράτη Σφολιάτα Χρυσή Ζύμη, ποικιλία μανιταριών, φρέσκα μυρωδικά και ελαιόλαδο, που μπορείτε να απολαμβάνετε όλες τις ώρες.
Κις Λορέν (Quiche Lorraine)
Η κλασική Κις Λορέν είναι μια αλμυρή τάρτα που ξεχωρίζει για τη γεύση και την απλότητά της. Με τραγανή ζύμη κουρού Χρυσή Ζύμη και αφράτη γέμιση με αυγά, τυριά και αλλαντικά, αποτελεί ιδανική επιλογή για κάθε τραπέζι, από brunch μέχρι βραδινό.
Πίτα Καισαρείας
Η Πίτα Καισαρείας είναι μια κλασική ανατολίτικη λιχουδιά που συνδυάζει πλούσια υλικά και αρώματα. Με παστουρμά, κασέρι, λιαστές ντομάτες και καβουρντισμένο κουκουνάρι, αυτή η πίτα γεμίζει το τραπέζι με γεύση και χαρακτήρα. Το τραγανό φύλλο κρούστας της Χρυσής Ζύμης δίνει την απόλυτη ισορροπία ανάμεσα στην παράδοση και την απόλαυση.
Κοτόπιτα με πιπεριές και τυριά
Η κοτόπιτα με πιπεριές και τυριά είναι μια λαχταριστή παραλλαγή της παραδοσιακής πίτας, που συνδυάζει γεύσεις από φρέσκα λαχανικά, ζουμερό κοτόπουλο και πλούσια τυριά. Μια συνταγή που γεμίζει το τραπέζι με άρωμα και νοστιμιά.
Γιορτινό tiramisu με καταΐφι
Το γιορτινό τιραμισού με καταΐφι συνδυάζει την τραγανή υφή του καταιφιού με την απαλή κρέμα και τα αρώματα του καφέ, δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό και γιορτινό γλυκό. Ιδανικό για να ξεχωρίσει στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι και να εντυπωσιάσει οικογένεια και φίλους.
Πρασόπιτα με τυρί
Μια υπέροχη συνταγή από τον Άκη Πετρετζίκη που θα σας κάνει να γλύφετε τα δάχτυλά σας. Αρωματική Πρασοτυρόπιτα με αυθεντική Ζύμη Κουρού Χρυσή Ζύμη, πλούσια γέμιση τυριών και θυμάρι!